AUR dar nu simplu, ci DUBLU!

Concursul Internațional de Vinuri Gillbert & Gaillard, organizat de Wine Tasting and Trading Ltd. (Hong Kong), unde vinuri din peste 22 de țări s-au înscris în concurs pentru a demonstra unei lumi întregi calitatea lor și-a anunțat câștigatorii ediției de anul acesta.

În cadrul acestei competiții create de cei doi francezi Philippe Gaillard și François Gilbert, care nu mai au nevoie de nicio prezentare ca specialiști în acest domeniu de activitate, cele 5 vinuri participante aparținând Domeniului Coroanei au obținut 4 premii de dublu aur și o medalie de aur.

Astfel, Principesa Margareta (alb) a obținut cel mai mare punctaj (93 de puncte), la egalitate (în termeni de punctaj) cu Sinceritate (aparținând colecției Minima Moralia), urmată de Feteasca Regală (aparținând colecției MARAMA, care a obținut un punctaj de 91 de puncte), și de Tămâioasa Românească (aparținând tot colectției MARAMA, cu un scor de 90 de puncte).

Patima Serii (aparținând colecției Vardo) cu un punctaj de 88 de puncte a obținut medalia de aur, toate cele patru vinuri enumerate anterior obținând medalii de dublu aur.

Domeniul Coroanei Segarcea
Aveți peste 18 ani? | Are you over 18? Acest site se adresează doar persoanelor peste 18 ani. | This site is only for people over the age of 18