Condiţii generale pentru utilizarea
site-ului S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. Romania

1. INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. de către potenţialii vizitatori sau clienţi.

Accesând şi navigand pe acest site, acceptaţi, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare.

2. CONŢINUTUL INFORMAŢIILOR SITE-ULUI

Nici o informaţie prezenta pe acest site nu va fi considerată drept ofertă de produse sau servicii în general şi produse sau servicii software în special, venind din partea S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L.

3. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitaţilor, produselor şi serviciilor S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L.

DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

a) evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

b) neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

c) inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

4. DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L., care işi rezerva dreptul de a modifica/revizui conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi făra nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. România (www.domeniulcoroanei.com) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la paginile, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L.. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L..

5. OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizare unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. Romania prin unul din mijloacele afişate în pagina „Contact” a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, taxelor, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de alta natură.

6. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. utile în legatura cu conţinutul site-ului său şi care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere pe site-ul său.

7. INFORMAŢIILE OFERITE PRIN ÎNTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care viziteaza site-ul S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. (www.domeniulcoroanei.com) şi care ii oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site işi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. în vederea efectuării de studii de piaţa; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; realizării de către S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. a operatiunilor de recrutare de personal; solutionarea de către S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. a cererilor, întrebarilor şi reclamatiilor adresate (a se vedea pagina „Contactati-ne” din site); alte activitati întreprinse de S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii „Contact” din site. Conditiile de utilizare a site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania.

Pentru orice nelămurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii „Contact” din site. Conditiile de utilizare a site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania.

 

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Accesand şi navigând pe acest site, acceptaţi, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare.
1. Politica păstrării confidenţialităţii

Noţiunea de „date personale” se referă la informaţii de tipul nume, data naşterii, adresa de e-mail, adresa de corespondenţă, care vă identifică. S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. nu va folosi aceste date fără aprobarea dvs. În procesarea datelor dvs. se va ţine cont de compatibilitatea totală cu standardele internaţionale recunoscute ale protejării intimităţii şi legile româneşti în vigoare.

2. Spam

S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. este total împotriva „spam”-ului. Spam-ul este definit ca trimiterea de e-mail-uri nesolicitate, de obicei de natură comercială, cu grad mare de repetiţie, la un destinatar cu care nu s-a avut nici o corespondenţă anterioară sau care a cerut să nu-i mai fie trimise aceste e-mail-uri. Cu permisiunea dvs. S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. va poate trimite prin e-mail informaţii comerciale, dându-vă posibilitatea să optaţi pentru a mai primi sau nu astfel de mesaje electronice.

3. Condiţii de folosire a informaţiilor de pe site

Puteţi prelua, citi sau imprima orice informaţie de pe acest site cu condiţia să reproduceţi fiecare şi toate adnotările despre drepturile de copyright sau alte adnotări despre drepturile de proprietate conţinută în orice informaţie pe care o preluaţi de pe site. Totuşi nu aveţi dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi conţinutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzând aici textul, imaginile, sunetul, video, fără permisiunea scrisă a S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L..

De asemenea trebuie să luaţi la cunoştinţă că orice vedeţi sau citiţi pe acest site are drepturi rezervate de copyright fără o altă notificare specială.

S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L. poate revizui oricând condiţiile şi termenii de utilizare a site-ului, fără notificare prealabilă.

Link-urile spre acest site sunt permise numai către pagina „Home”. Alte link-uri spre interiorul site-ului sunt permise numai cu acordul scris al lui S.C. DOMENIUL COROANEI SEGARCEA S.R.L.. Includerea în site-uri cu frame-uri, în care acest site este o pagină din cadrul frame-ului, este strict interzisă.

Domeniul Coroanei Segarcea
Aveți peste 18 ani? | Are you over 18? Acest site se adresează doar persoanelor peste 18 ani. | This site is only for people over the age of 18