Un vin alb sec – Chardonnay alături de un cupaj roșu de Cabernet Sauvignon, Merlot si Pinot Noir pentru segmentul economic de piață, cu caracteristici asemănătoare gamei Elite, sub o imagine cu motive tradițional românești. Ambalarea în volume de 3L și 5L este destinată evenimentelor în familie și întâlnirilor cu prietenii, iar cutia cu folie de aluminiu de tip bag-in-box permite o conservare perfectă a proprietăților vinului, până la ultima picătură.

ALB / SEC

Chardonnay, 3 L și 5L

Temperatura de servire: 11-13 °C

Domeniul Coroanei Segarcea dispune de 35 hectare cu Chardonnay, plantate la o densitate de 6.000 de plante la hectar. Plantele au o dispunere de la nord la sud, pe un sol de tip cernoziom calcaros. Modul de tăiere este Guyot simplu.

ROȘU / SEC

Cupaj Roșu, 3L și 5L

Temperatura de servire: 16-18 ° C

Un cupaj de Cabernet Sovignon, Merlot și Pinot Noir pentru segmentul economic de piață, cu caracteristici asemănătoare gamei Elite, sub o imagine cu motive tradițional românești.

Domeniul Coroanei Segarcea
Aveți peste 18 ani? | Are you over 18? Acest site se adresează doar persoanelor peste 18 ani. | This site is only for people over the age of 18