Vinuri de colecție

Inima cramei, ascunsă la nouă metri sub pământ, acolo unde temperatura și umiditatea rămân constante tot anul, adăpostește o neprețuită colecție de vinuri, datând încă din primii ani de existență ai cramei, când România Mare încă nu se născuse.

Sticle manufacturate, embosate cu sigiliul Casei Regale a României, păstrează încă vinuri produse din viile plantate sub supravegherea Regelui Carol I, din soiurile alese pentru a se potrivi pământului din Segarcea – Cabernet, Bordo (cunoscut azi drept Merlot), Tămâioasă românească.

Alături de acestea, mai păstram sticle de vermut fabricat după rețetele pierdute ale perioadei interbelice, vinuri din perioada cooperatistă, dar și o selecție a vinurilor pe care le-am produs după renașterea Domeniului, alese fie pentru că s-au îmbrăcat în medalii de aur pe toate continentele, fie pentru că am simțit atunci că au o speranță de viață atât de mare, încât merită tezaurizate și urmărite în timp.

Domeniul Coroanei Segarcea
Aveți peste 18 ani? | Are you over 18? Acest site se adresează doar persoanelor peste 18 ani. | This site is only for people over the age of 18