O colecție specială de vinuri care celebrează noblețea și umanitatea.

ASR Principesa Margareta a României este fiica moștenitoare a Regelui Mihai I. Domeniul Coroanei Segarcea s-a inspirat pentru această colecție din caracterul nobil al Principesei Margareta care își dedică viața susținerii tinerelor talente ale României, dar și bătrânilor ei.

O reputație impecabilă a inspirat un vin cu trăsături nobile și un spirit profund.

ALB / SEC

Viognier baricat / Viognier nebaricat
Pinot Gris / Chardonnay

Unul dintre cele mai complexe vinuri albe româneşti, cu o altă dimensiune florală care dă contur și completează structura fructuoasă și glicerică a vinului. Arome de cireșe și prune albe, vanilie, cârcei de viță, flori proaspete de salcâm, limetă și flori uscate. Parcurs olfactiv de mare întindere, dominat de prospeţime.

20% Chardonnay, 20% Pinot Gris, 45% Viognier baricat în butoaie de salcâm şi stejar, 15% Viognier.

ROȘU / SEC

Marselan baricat

Primul vin românesc realizat 100% din soiul Marselan, plantat în premieră în viile de la Segarcea în 2005. Pentru acest vin, producţia a fost limitată la 6 tone de struguri per hectar, pentru a asigura un extract deosebit. Arome de gem de căpșune, zmeură, afine, tabac, condimente, cacao, ciocolată cu lapte, rom, cocos și piele fină.

Gustul este complex, dezvăluindu-se treptat, de la explozia de fructe, la nuanțele secundare de condimente, finalizat cu un postgust prelung și elegant de lemn-dulce și ciocolată cu lapte. Are o putere mare de învechire.

Domeniul Coroanei Segarcea
Aveți peste 18 ani? | Are you over 18? Acest site se adresează doar persoanelor peste 18 ani. | This site is only for people over the age of 18