O compoziție a soiurilor: Merlot, Pinot Noir, Syrah, Fetesca Negră, Marselan, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Touriga Nacional

Aceste opt soiuri, în asamblaj, compun o armonie nobilă și îmbietoare. Ele sunt asortate într-un mod fermecător, precum notele unei compoziții, gata să încânte simțurile oricui.

Simfonia nr. 1 în Mi bemol major, op. 13, opera lui George Enescu, unul dintre cei mai mari compozitori ai secolului al XX-lea și cel mai important muzician român, este cea care a inspirat crearea acestui vin.

ROȘU / SEC

Merlot/Pinot Noir/Syrah/Fetească Neagră/Marselan/Cabernet Sauvignon/Cabernet Franc/Touriga Nacional

Filosofia cupajelor pe care o aplică orice oenolog respectabil spune că rezultatul final al unui proces de asamblare a vinurilor trebuie să fie mai bun decât fiecare vin luat în parte. Deşi este, de departe, cel mai complicat asamblaj de soiuri roşii din România, Simfonie nu este un vin dificil, obositor sau care monopolizează atenţia.

Dimpotrivă, cele opt soiuri care se întâlnesc în această sticlă – Merlot, Pinot Noir, Syrah, Fetesca Negră, Marselan, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Touriga Nacional – s-au înfrăţit până în punctul în care au creat o structură unitară, un vin elegant, dar vesel, perfect potrivit pentru întâlnirile între prieteni. Plin de prospeţime, jucăuş, cu un centru aromatic dominat de fructe roşii şi fructe de pădure, dublat de un spectru de arome secundare de condimente şi din spectrul vegetal, este un vin mai tânăr decât vârsta pe care o arată, iar ambalajul, de 1,5 litri, ne asigură că această exuberanţă va fi păstrată pentru încă multă vreme.

Domeniul Coroanei Segarcea
Aveți peste 18 ani? | Are you over 18? Acest site se adresează doar persoanelor peste 18 ani. | This site is only for people over the age of 18