Clipa

Cele mai importante lucruri se întâmplă într-o clipă. O revelație, o epifanie, îndrăgostirea, înțelegerea. Un scurtcircuit, o străfulgerare, o idee care poate schimba lumea sau doar o viață. O clipă. O bulă în pahar.

Momentul în care deschizi cu adevărat ochii și lași frumusețea lumii să te umple. Clipa de bucurie în care îl descoperi pe cel de lângă tine. Întâlnirea a două priviri. Râsetele la o masă de prieteni, degetul strâns de o mână micuță, un zâmbet.

Trăiește clipa. Nu o lăsa să treacă.

Trăiește CLIPA!

VIN SPUMANT ALB / BRUT

Chardonnay

100% Chardonnay, produs după metoda tradițională (a doua fermentare si maturarea in sticla). Un vin spumant galben-pai strălucitor, cu perlaj fin și consistent. Aromele de flori albe sunt secondate de note de piersici si caise albe, mere verzi și accente citrice. În gust, este dominat de fruct – mere, piersici, pomelo, cu un final lung, în care revin accentele florale de salcâm și lămâiță. Aciditate perfect echilibrată, într-un ansamblu subtil și elegant.

VIN SPUMANT ROZE / BRUT

Pinot Noir

100% Pinot noir, produs după metoda tradițională ( a doua fermentare si maturarea in sticla). Un vin spumant rosé-coral, cu perlaj mediu-fin, constant și consistent. Aromele florale, de petale uscate de trandafiri și flori de cireș, sunt urmate de note de fragi și cireșe albe și accente subtile de condimente. Gust cu un bun echilibru între notele de fruct și cele florale, cu o aciditate plină de viață, cu un final lung, dominat de note de cireșe de mai și frăguțe.

Domeniul Coroanei Segarcea
Aveți peste 18 ani? | Are you over 18? Acest site se adresează doar persoanelor peste 18 ani. | This site is only for people over the age of 18