Sakura 2021

apr. 2, 2021

Cea de-a 8-a ediție Sakura Women’s Wine Awards s-a încheiat si de această dată cu succes pentru Domeniul Coroanei Segarcea. Concursul de vin, în care juriul este format exclusiv din femei, a avut loc in luna februarie, in Tokyo. în fiecare an, îsi păstrează obiectivele de:

  • a găsi cele mai potrivite vinuri pentru preparatele gătite acasă
  • a crește consumul de vin printre băuturile alcoolice preferate 
  • a mări și încuraja numarul de femei ce lucreaza in această industrie. 

Dintre 4.562 de produse provenite din 32 de țări, Soiurile Rare- Tămâioasa Roză si Viognier au reușit să obțină Aurul, datorită gustului unic si prospețimii de care dau dovadă. Jurizarea se face prin “blind-tasting’, fapt ce subliniază că aromele vinurilor sunt cele care vorbesc de la sine. 

Această competitie a debutat in 2014, fiind prima din industrie jurizată în totalitate de femei, ca apoi sa devină rapid cel mai important concurs de vinuri din Asia, cu rezonanță internațională. 

Dacă v-am facut curioși, vă invităm să degustati o Tămâioasa Roză demidulce, ce nu are nevoie de nicio introducere suplimentară- unică in lume; un gust puternic, dar delicat, de piersica bine coaptă, caise albe si fructe roșii de pădure, ce se transformă într-o notă lunga de petale și dulceață de trandafiri. 

“Fratele său”, Viognierul, promite și el un gust proaspăt, dens si prietenos cu arome discrete de fructe albe și un pic de citrice, ce nu poate fi uitat ușor. 

Domeniul Coroanei Segarcea
Aveți peste 18 ani? | Are you over 18? Acest site se adresează doar persoanelor peste 18 ani. | This site is only for people over the age of 18