Chardonnay du Monde

apr. 2, 2021

Între 9 si 12 Martie a avut loc concursul anual Chardonnay du Monde, în regiunea Burgundy a Franței. Un concurs cu istorie, la care ne place să participăm adesea, ne-a adus două medalii de argint în această primăvară, pentru Prestige Chardonnay, producție de 2017 si 2018, arătând astfel constanț calității produsului. 

Acest concurs adună împreună cele mai bune Chardonnay-uri din întreaga lume, într-o ambianță elegantă pentru a descoperi calitatea intrinseacă a soiului. Chiar dacă vorbim de un singur tip de struguri, acesta poate da naștere unor vinuri diverse, în funcție de metode de vinificație, cu arome și expresivitate diferită, ce merită a fi descoperite de cei 700 de experți aflați în juriu. 

Chardonnay-ul este un soi de struguri albi, ce se transformă în vinuri elegante, cu o aromă florală distinctă, caracterizate prin finețe. Este adesea servit rece, alături de preparate din pește, crustacee sau specialități și fructe de mare și, bineînțeles, compania potrivită. 

Gustul fructat al Prestige-ului Chardonnay este completat de arome de unt, alune proaspăt prăjite și un postgust amplu și de durată. Mai multe puteți afla degustându-l!

 

Domeniul Coroanei Segarcea
Aveți peste 18 ani? | Are you over 18? Acest site se adresează doar persoanelor peste 18 ani. | This site is only for people over the age of 18